top of page

Zie Impact: Op het snijvlak van doneren en investeren

Ik heb een dozijn investeerders voor impact geïnterviewd en de rode draden gedestilleerd. Waarom investeer je voor impact? Wat is impact investing? En wat zijn je mogelijkheden als je toekomstgericht met je financieel vermogen wilt werken. Het boek is via deze link bij de duurzame boekhandel YouBeDo te bestellen.

Samenvatting boek

Wat als financieel vermogen gaat stromen? Hoe kan onze wereld er voor toekomstige generaties uitzien als financieel vermogen anders wordt ingezet? Met deze vragen ben ik vertrokken op mijn reis door het land van financieel vermogen. Ik sprak veel inspirerende mensen tijdens mijn reis die hun financieel vermogen wél laten stromen. En hiermee vele impact first organisaties met geld en liefde ondersteunen. Om zo steentje bij steentje een gezondere wereld voor de volgende generaties te realiseren.

Video-verslag boeklancering 

 

Tijdens de presentatie van het boek heb ik twee generaties van investeerders voor impact gevraagd om met mij in gesprek te gaan. Dankzij de mooie samenwerking met De Dikke Blauwe is het unieke gesprek tussen deze generaties vastgelegd: 

Klik hier om het video-verslag te zien. 

 

Omslag_Zie-Impact(rev0)_edited.jpg
How: Over mij
bottom of page